Better Silhouet
Voor een betere VERSIE VAN JEZELF
Ervaringen

 

Zij gingen u voor!

Mien 67jr en Wilma 63jr
02-11-15 10:09:45
Wij zijn schoonzussen, Mien en Wilma uit Vinkel. Altijd hebben wij last gehad van overgewicht, alle diëten gedaan en alles werkt tot je weer gewoon gaat eten… Toen zagen wij een advertentie van dit bedrijf.
Dus een afspraak gemaakt en veertien dagen later konden we beginnen met een dieet op jouw lichaam gemaakt. We zijn in 12 weken 25kg en 15kg afgevallen onder de goede begeleiding van Gerda. We gaan nog wekelijks naar de controle en het is nog steeds een feestje.
Dus kom van die stoel en ga ook naar Gerda, wij zijn er blij mee!
Monique Janssen
14-09-15 11:39:08
Ik had al lange tijd klachten, slecht slapen, hoofdpijn, moeilijke stoelgang. Ik probeerde veel diëten weight watchers, shakes, Sonja Bakker alles hielp …. tijdelijk, en daarna werd ik nog zwaarder dan ik daarvoor woog; het zogenaamde jojo-effect..
Het zal de overgang wel zijn dacht ik. Toen ik besloot te gaan sporten kwam ik Gerda tegen, een prettige persoonlijkheid die ik meteen vertrouwde.
Ik ben met haar gaan praten over haar voedingsplan en was direct erg enthousiast; ik ging het nog één keer proberen. Ik heb bloed laten prikken en aan de hand daarvan is er een persoonlijk plan voor mij opgesteld.
De eerste twee weken was even wennen aan het nieuwe eetpatroon, maar daarna ging het als vanzelf. De andere twee gezinsleden thuis aten niet met mij mee, waardoor ik dus twee potjes moest koken, maar ook dat was geen probleem. Meestal had ik toch maar één pan nodig (lekkere wokgerechten, waar ik dol op ben) of ik gebruikte de oven. Ik werk tot half 6, maar om 6 uur konden we gewoon aan tafel. Koken kost echt niet zo veel tijd, ook niet met verse producten.

Nu, negen maanden later, geniet ik van elke hap die ik eet, voel me zo veel fitter en heb zo veel energie, dat ik de hele wereld aankan! Ik slaap goed, heb geen hoofdpijn meer en mijn stoelgang is regelmatig. Voor dat ik aan het voedingsplan begon zat ik 24/7 op de bureaustoel achter mijn computer of ‘s avonds op de bank. Nu loop ik 5 keer per dag een rondje met mijn hond (die er ook veel blijer van is geworden) en sinds een week ben ik begonnen met fitness! Ik moest toch ergens heen met al die energie! Heerlijk!
Henny van Rooy
14-09-15 11:35:43
Ik vond mezelf te zwaar en besloot hier iets aan te doen. Het is me heel erg mee gevallen, mijn lichaam wende snel aan het nieuwe eetpatroon. Ik heb geen moment honger gehad! Ik heb een heel ander figuur gekregen, voel me fitter, slaap beter en heb helemaal geen overgangsklachten meer. Ik kan het iedereen aanraden!
Carlette Roeland
14-09-15 11:34:59
Inspanning, werken an mij lichaam, soepelheid en spierkracht vergroten.... Het leek allemaal niet meer mogelijk toen versleten knieën een einde maakten aan mijn sportieve activiteiten. Met de deskundige en persoonlijke begeleiding van Gerda, ben ik 2 jaar later in topconditie, op gewicht en kan ik door de verdubbeling van spierkracht met deze knieën prima functioneren.